2010. március 21.

Gaumar-jos-jos-jos

Tegnap volt Trebizonban a Grúzia-Oroszország VB-selejtező (? lehet, hogy nem így hívják, majd szóltok). Nem kell mondanom, hogy mit jelent itt egy ilyen meccs, természetesen már napok óta az egész ország teljes lázban ég, a csapatot és a közvetítést támogató Natakhtari sör mindenhol orrba-szájba nyomatta a meccs reklámját.
Újdonsült barátiammal, Datoval, Uchával, Iraklival és George-dzsal (vajon mi lehet az igazi neve?) elmentünk megnézni a meccset - a hatalmas Tbiliszi Sportcsarnokban.



Elég jól besötétítettek, hogy lehessen látni a kivetítőt, úgyhogy nem volt alkalmam sokat fotózni. Cserébe egy kis videó, a végén nagy hajrázással - Sakartvelo Gaumarjos -jos-jos, skandáljuk, ami annyit jelent, Éljen Éljen Grúzia. Bejött a magyar segítség, 36-8-ra vertük az orosz válogatottat, azt hiszem el tudjátok képzelni, micsoda őrjöngés volt egész este-éjszaka - na, arról inkább nem csináltam képeket... :)


1 megjegyzés:

Zoli írta...

hihetetlen, hogy meccsre jársz... :-))) egyedül a sör menti, a grúz-orosz helyzet politikai fűtöttségén kívül, persze :-)