2010. március 11.

Nazi és az új otthon

A lakáskeresés - egyelőre - véget ért. Nazi egyik szobáját vettem ki, elsőre egy hónapra. (Frissített googlemaps itt, a Marjanishvili 30-at keresd.) Ha nem találok jobbat, akkor maradok itt tovább is, mert igazából nincs vele semmi gond, sőt. Kutyafuttában csináltam is pár képet nektek, van, amelyik elmosódott, elnézést.



Igazi hobbit-lak ezzel az ajtóval, de egyébként igazán rendben van, takaros hely. Fűtés sajnos itt sincs, úgyhogy pulóverben alszom - a réteges öltözködés egészen új értelmet nyer errefelé.:)
Ha kinézek az ajtón, a fenti látványok fogadnak, ami elsőre nektek talán ijesztőnek tűnik, pedig itt teljesen szokványos és rendben tartott házaknak számítanak az ilyenek.

Az idő továbbra is elég pocsék, nem havazik, mint otthon, de azért rendesen esett egész nap, nyálkás, hideg lesz még egy darabig, pedig a hétvégén el akartam menni a Pankisi-szorosba kirándulni. (Ami ez volt és ez lett.) Ezzel inkább megvárom a napos időt, úgyhogy a hétvégén kénytelen leszek eleget tenni pl. Zoli kérésének és templomokat fotózni belülről - és persze a városnézést is folytatjuk.

Végezetül itt van egy kép a metróból, itt sem könnyebb tájékozódni, mint a buszon... :)

1 megjegyzés:

Zoli írta...

lekötelezel :-)